Gl Terpetvej 7, Horne Terp, 9850 Hirtshals

Moderniseret og charmerende ejendom på landet!

EJENDOMMEN:
Flot og præsentabel bolig der fremstår med flotte hvide vandskurede ydervægge, muret gesims, tag med røde cementtegl og sprossede termovinduer. Indvendigt mødes du af en charmerende og gennemført løbende modernisering med en spændende planløsning til den pladskrævende familie, klinkegulve med gulvvarme, plankegulve på 1. salen, ludbehandlede fyldningsdøre, ludbehandlede trælofter, skønne opholdsrum med dejlige lysindfald og panoramaudsigt op mod et flot kuperet landskab. I husets østre ende finder du en god stor garage med plads til værksted, hobbyrum m.m. Af udvendige arealer skal nævnes god randbeplantning mod nord og øst. Skønne udenomsarealer terrassepartier mod vest/nordvest, stort græsareal mod øst velegnet til nyttehave, fodboldbane, ATV-bane m.m.


INDRETNING:
Fra garagen kan du gå direkte ind i boligen, der i stueplan byder på dejligt soveværelse, skønt værelse/kontor med faste skabe med skydelåger, dejligt badeværelse med bruseniche og opmuret hylde-/bordarrangement. Flot gæstetoilet. Rummelig entré med god garderobeplads. Velindrettet køkken med hyggelig spiseplads. Herlig opholdsstue med spændende møbleringsmuligheder, lækkert lysindfald, udgang til vestvendt træterrasse og flot trappe til 1. salen. På 1. salen får du lofter til kip med synlige hanebånd, 2 gode værelser adskilt af en dejlig stor stue.


OMRÅDET:
Denne skønne bolig ligger for enden af en blind vej lige uden for Hirtshals og har mod syd betagende udsigt op mod det kuperede landskab i Horne. Med et grundareal på 8274m2 er her masser af plads at boltre sig på for den pladskrævende og aktive familie. Fra ejendommen er der kun få min. kørsel til gode indkøbsmuligheder i Hirtshals, 10 min. til Hjørring og 35 min. til Ålborg.