Vesterheden 120, 9760 Vrå

Smuk, gennemrenoveret landejendom nær Vrå

Lidt udenfor Vrå finder I denne smukke landejendom, som nu kan blive jeres. Boligen råder over 207 m2 fordelt over ét plan, som er gennemrenoveret, og dertil venter udenfor en matrikel på 7.972 m2 med flere bygninger.

I bosætter jer i naturskønne, fredelige omgivelser. På samme tid er I blot en kort køretur fra hverdagens gøremål i form af indkøbsmuligheder, daginstitution og Løkken-Vrå Skole, som alt sammen befinder sig i en radius af tre og en halv kilometer.

Ejendommen fremtræder med hvidmalet facade, vinduesrammer i en matchende nuance samt et mørkt tag. Foruden stuehuset hører der også en tilbygning i form at to længer til, hvoraf den ene længe inkluderer en stor lade, mens den anden del råder over en garage med gulvvarme, elektrisk port og tilknyttet toilet. Herudover er der også endnu en garage, et disponibelt rum, et toilet samt en gildesal med bar. Dette gør ejendommen helt perfekt til personen med den pladskrævende hobby, den selvstændige håndværker eller måske I ønsker at drive erhverv.

Stuehuset er istandsat i 2017 med blandt andet etablering af gulvvarme i alle rum, andet køkken, badeværelser såvel som klinker og trægulve. Hertil er taget også skiftet på stuehuset i 2019.

Indenfor byder boligen på fem værelser. To af værelserne er her placeret i forlængelse af hinanden med et tilknyttet badeværelse, mens de resterende tre værelser og endnu et badeværelse ligger i modsatte ende. Videre er der et bryggers, et depot og endelig venter opholdsrummet med køkken og stue i ét. Kvik-køkkenet har flotte, hvide elementer, der toppes af en mørk bordplade. Rummet har smukke klinker og en pillebrændeovn, der sørger for varme.

Sluttelig kan I udenfor glæde jer over hyggelige udearealer, hvor de solrige dage tilbringes på terrassen med udekøkken, mens børnene har gode rammer til leg på græsplænen.