Krogtoftevej 122, Hundelev, 9480 Løkken

Yderst charmerende ejendom i landlige omgivelser

Mellem Løkken og Hjørring ligger denne landejendom ganske idyllisk omkranset af åbne marker. Her får I et særdeles charmerende hjem på 191 m2 i halvandet plan, og huset er løbende renoveret, senest med udskiftning af køkken og badeværelser. Dertil kommer flere gode udbygninger og grunden på 5.058 m2, som gør det muligt at have hestehold. Glæd jer også til den fantastiske gårdsplads med blandt andet orangeri og terrasse.

Beliggenheden er helt perfekt til jer, som drømmer om at bo i landlige omgivelser med skøn natur og ro omkring jer. I bil når I alle hverdagens behov i de omkringliggende byer på fem minutter, og endelig tager det cirka et kvarter bag rattet til Løkken og Hjørring.

Ejendommen er opført i 1942 og toner flot frem i landskabet med en hvid facade. Stuehuset og de mange udbygninger danner den helt unikke gårdsplads, hvorfra I har adgang til det lækre atelier med loft til kip, det smukke orangeri og staldbygningen med værksted og et væld af anvendelsesmuligheder.

Den unikke stil fortsætter indenfor, hvor atmosfæren emmer af sjæl og charme. De fritlagte bjælker i loftet og de indendørs skodder om vinduerne skaber karakter, og I kan glæde jer til at indrette stuen og køkken-alrummet, der ligger i forbindelse. I stueplan venter også et værelse, et bryggers og et badeværelse med brus. Hertil supplerer førstesalen med en møblerbar repos, to værelser og et kæmpe badeværelse med bruseniche og to håndvaske samt plads til eksempelvis et badekar, hvis det er drømmen.

Om sommeren vil I med garanti tilbringe en masse tid i gårdspladsen, som udgør en uovertruffen udendørsoase til afslappende og hyggelige stunder. Den overdækkede terrasse er opført i 2020, og så er orangeriet det perfekte sted til at få aktiveret de grønne fingre med diverse planteprojekter.