Tverstedvej 13, Uggerby, 9800 Hjørring

Charmerende ejendom i naturskønne omgivelser

Velkommen til denne en fine og charmerende 4-længede ejendom i naturskønne omgivelser tæt ved Uggerby Klitplantage og Hirtshals Golfklub og samtidig i fin afstand til motorvejstilkørsel.

Boligen er løbende moderniseret og fremstår i god stand med nyere køkken og badeværelse samt et charmerende ydre med sprossevinduer og et meget flot, stråtag fra 2013.

Boligen byder velkommen i stueplan via entré som fører til nyere badeværelse med bruseniche samt til køkken/alrum med den flotteste gamle brændeovn. Her er god spiseplads, hvor familien kan samles samt pæne, hvide elementer fra 2008. Hyggelige stuer med plankegulv. Endvidere er der et godt værelse.

På 1. salen findes soveværelse, hvorfra der er udgang til fin træterrasse / altan samt påklædningsværelse / kontor og endnu et godt, stort værelse. Endvidere er der lyst toilet med mulighed for bad. Alle vinduer er skiftet i perioden 2000 til 2006. Boligen opvarmes med pillefyr.

I udhusbygningerne er der bl.a. stald med mulighed for mindre dyrehold samt lade og fyrrum.

Til ejendommen hører en god, stor grund på knap 2 HA med bl.a. en hyggelig gårdsplads, en dejlig have med alverdens frugttræer og bærbuske samt en rigtig fin sø. Endvidere er her diverse indhegninger til mindre dyrehold. Det omkringliggende område er populært blandt hestefolket, da her er rigtig fine forhold med mange skønne ridestier.