Højrupvej 8, Horne, 9850 Hirtshals

Skøn ejendom med god plads nær Horne

Midt i et smukt, kuperet terræn lidt uden for Horne kan I nu overtage denne charmerende ejendom med en grund på 5.560 kvadratmeter og et hjem på hele 246 kvadratmeter, så der er masser af rum til den pladskrævende familie både inde og ude. Boligen fordeler sig i halvandet plan og indeholder et køkken-alrum, to stuer, en udestue, tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Udendørs venter en skøn have med flere terrasser, en garage og flere udhuse med mulighed for eksempelvis hestehold.

Rundturen starter i den store stue, hvor I får et smukt parketgulv. Rummet bliver, takket være sin størrelse, en fornøjelse at indrette med hvad I kunne tænke jer for at skabe et skønt, fælles hjerterum. Videre venter køkken-alrummet, der ligeledes kan indrettes med en spiseplads. Køkkenet har hvide fronter og en lys bordplade. I skal også se udestuen, som er et lyst og indbydende rum, hvor I kan nyde vuet uden for vinduerne i ly for regn og blæst i efteråret. Etagen afsluttes af det rummelige badeværelse, der er med badekar, og det praktiske bryggers.

På førstesalen finder I endnu en flot stue, og denne har tilmed dør mod en sydvendt altan. Der er også tre store værelser og et gæstetoilet.

Udendørs venter en skøn og sydvendt have, der gemmer på flere skønne terrasser, herunder én på husets forside, samt en vældig, delvist overdækket, sydvestvendt terrasse på husets bagside.

I udhusene er der blandt andet to gode bokse, der kan anvendes til hestehold. I finder også et anvendeligt værksted. Nærområdet egner sig til rideture med gode ruter, ridehaller og stutterier i nærmiljøet.

Inden for rækkevidde finder I Horne Skole, daginstitution, indkøbsmuligheder, skovområder og strand. Der er heller ikke langt til motorvejen.