Løkkensvej 426, 9800 Hjørring

Flot, mulighedsrig ejendom nær Hjørring

Få km vest for Hjørring kan I nu blive de nye ejere af denne moderniserede, tidligere landejendom med 1,8 ha jord. Boligen fordeler sig i halvandet plan og rummer et køkken-alrum, stue, en havestue, fire værelser og to badeværelser. Der er gulvvarme i hele underetagen (pånær udestuen) samt på 1. salens badeværelse. Dertil kommer udbygningerne, der har mange anvendelsesmuligheder og den isolerede garage på 82 kvm. Der blev installeret nyt træpillefyr i 2020, og solcelleanlægget dækker hele strømforbruget. Velkommen indenfor på Løkkensvej 426.

Rundturen starter i det store køkken-alrum, hvor I får et godt udsyn over gårdspladsen gennem det brede panoramavindue, der også sørger for et flot lysindfald. Invita-køkkenet fremstår med hvide fyldningslåger og en mørk bordplade. Overgangen til alrummet markeres af køkkenhalvøen, der er indrettet som en spiseplads, mens også alrummet har god plads til et spisebord.

Videre ligger de to stuer, der begge har mange gode kvadratmeter at indrette med forskellige opholdszoner. Den ene stue har ydermere dør til terrassen og loft til kip, der giver en skøn rumfornemmelse. Stueplanet afrundes af et badeværelse med badekar og bruser samt et værelse med faste skabe.

På førstesalen finder I yderligere tre værelser, der ligeledes alle har faste skabe, og som ydermere står med flotte, originale plankegulve. Her finder I endnu et badeværelse, som har separat bruseniche.

På grunden finder I også en isoleret garage og et udhus med gode, disponible rum, der fik nyt tag i 2021 og rummer et stort potentiale. Her er blandt andet en bar, et multirum og et badeværelse med mere.

Dertil kommer den enkle have og de to terrasser foran huset, hvor I kan nyde sommeren.

I bosætter jer i landlige omgivelser, men nær Hjørring, hvor I finder Lundergårdskolen, daginstitution, indkøbsmuligheder, idrætshal og togstation i en radius af fire kilometer. Bussen standser nær adressen.