Gadevej 10, Tornby, 9850 Hirtshals

Nedlagt landbrug med spændende muligheder ved Tornby

Ønsker I at opføre jeres drømmebolig på landet? Så har I nu muligheden for at erhverve jer dette nedlagte landbrug på en god beliggenhed nær Tornby. Her venter jer en stor grund på to hektar og en dejlig placering, hvor I får det bedste fra by og land i form af smuk natur og kort cykelafstand til skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder.

I flytter ind i flotte, grønne omgivelser med rig mulighed for at spotte dyrevildt på grundens store skovområder, som er beplantet med ege-, bøge- og grantræer. I er ligeledes kort fra offentlig transport med tog, mens turen til Hirtshals nås på blot ti minutters køretur i bil.

I overtager en ejendom fra 1907 med fine, originale detaljer og gode udhuse. Stald og lade er flot restaureret siden 2011 med blandt andet gulvvarme, nyt badeværelse og nyt brændefyr. Haven er velanlagt med forskellig beplantning og er sydvendt.

Stuehuset byder velkommen med god plads og oprindelige detaljer i form af fritlagte bjælker og unikke, malede fyldningsdøre fra husets opførsel. Her finder I en rummelig vinkelstue med forbindelse til køkkenet og et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Et brændekomfur sørger for opvarmningen i rummet, mens det funktionelle køkken byder på god arbejdsplads samt gaskomfur. Derudover findes et regulært værelse, et disponibelt rum og et lækkert, nyt badeværelse, hvor I også finder vaskefaciliteter.

Der er med andre ord masser af plads såvel ude som inde, hvilket danner helt ideelle betingelser for at skabe jeres drømmehus på en opvokset og spændende grund. Et hus der skal ses!