Løkkensvej 657, Hundelev, 9480 Løkken

Totalrenoveret ejendom der giver tid til at leve livet!

I krydser den pikstensbelagte gårdsplads og slår stalddøren op til det, der kan blive hele omegnens charmerende gårdbutik. Med 7 meter til kip og 200 m2 er der masser af plads i laden til nylagte æg, kassevis af æbler fra haven og hjemmedyrket salat. Sæt flaget ud til vejen og fortæl de 4.000 potentielle kunder, der kører forbi hver dag, at I har åbent.

Fejrer I rund fødselsdag eller barnedåb, så hejser Hundelev by gerne flaget. I byen er der skole, børnehave, vuggestue og busforbindelser. Og få minutter fra jeres hoveddør ligger Brugsen, der siden 1910 har været byens samlingspunkt. Det er her I mødes til den årlige sommerfest, her I hilser på naboerne og her I køber morgenbrød om søndagen. Fritiden kan bruges på fitness, cykling eller madlavning i en af Hundelevs mange foreninger.

Glem alt om vedligeholdelse de næste mange år og brug i stedet tiden på det, der virkelig betyder noget for jer. Helt usædvanligt for et hus af denne alder, har det fået energimærke A2020, og fokus i renoveringen har da også været på vedligeholdelsesfri materialer og energioptimering. Med løsninger som slidstærke gulve, solceller og en faskine er fremtiden tænkt ind i ejendommen. De tre længers tage blev skiftet i 2011-12, hvor selve tagkonstruktionen i laden også blev grundigt renoveret.

Find det store langbord frem. Der er nemlig plads til både familie, venner og legekammerater, for i køkkenalrummet er der hele 66 m2 at boltre sig på. De store træterrasser giver rig mulighed for at nyde Hjørring kommunes 1.834 årlige solskinstimer. Og skulle grillmiddagen trække ud, kan gæsterne overnatte i annekset med eget bad og køkken.

Sidder du tilbage med et spørgsmål eller to, svarer vi gerne på alt. Stort som småt. Ude som inde.