Søttrupvej 8, 9881 Bindslev

Idyllisk landejendom med smuk have og mulighed for hestehold nær Bindslev

Der er en helt særlig ro over Søttrupvej 8, hvor I får et flot og renoveret stuehus, der oprindeligt er fra 1848. Hertil er der flere store udbygninger, der blandt andet inkluderer en maskinhal, som evt. kan bruges til ridehal, stalde samt hestebokse, mange disponible rum og lagerhaller. Stedet er således oplagt for den selvstændige håndværker eller jer, der drømmer om hestehold. I får nemlig godt og vel 13 hektar jord, som består af folde, brakmarker, en beplantning med juletræer og en ubeskrivelig flot sø.

Med et boligareal på 346 m2, som er moderniseret løbende og fremstår rigtig flot, får I enormt mange muligheder med dette hjem. Her er et hyggeligt køkken-alrum i en landlig stil, hvorfra I har videre indgang til tre sammenhængende stuer, som er veloplyste med pæne gulve og en rar atmosfære. I denne ende af stuehuset ligger der desuden et lille badeværelse i entréen.

Fra baggangen ledes I til resten af stueetagen, som består af hele fire værelser, et kontor samt et vaskerum, et toilet og et badeværelse. På førstesalen er der to sammenhængende værelser yderligere, hvilket giver rig plads til selv den helt store familie, der drømmer om livet på landet.

Udover de mange udbygninger og de naturskønne omgivelser er der en stor have, som rummer en masse høje og smukke træer, der afskærmer en lille terrasse ved huset. Dertil kommer den store og farverige staudehave, en køkkenhave samt den smukke sø med havepavillon.

I kombination med de idylliske omgivelser, der kendetegnes ved roen og freden på landet, har I også blot få kilometer til Bindslev, som er en hyggelig by med mange gode faciliteter. I finder nemlig både indkøbsmuligheder, frisør, skole samt masser af idrætsfaciliteter og et aktivt foreningsliv.