Vesterheden 3, 9760 Vrå

Velholdt ejendom med 4,3 ha i landlige rammer lige udenfor Vrå

Der er plads til boligdrømme, hobbyer, dyrehold og meget mere på denne fine landejendom, der ligger dejligt ved Vrå, som er en spændende by i udvikling med bl.a. fantastisk idrætscenter og splinter ny skole. For pendleren er der desuden en nem rute til motorvejen, og ellers får I naturen helt tæt på samt masser af plads med lige knap 4 hektar jord. Selve boligen står helt skarpt, ligesom den er velholdt og løbende renoveret med udskiftning af køkkenet i 2018 som en af de seneste forbedringer. På ejendommen er der ligeledes en staldbygning samt to bygninger med garage og værksted. Den nye garage har tidligere været brugt til hestestald og der kan igen nemt indrettes med bokse og etablerer løsdrift med direkte udgang til marken.

I får en dejlig, naturskøn udsigt takket være den landlige beliggenhed, og dermed bliver naturen også en integreret del af hverdagen på Vesterheden 3. Der kører skolebus næsten uden fra døren, og ellers findes alt til hverdagen i en radius af mindre end to kilometer, så I får byens komfort nærved.

Ejendommen tilbyder rammerne til alle jeres planer, for her er der en stor staldbygning, ligesom garagerne med værksteder kan blive et skønt fristed for hobbyentusiasten. Det omkringliggende jordtilliggende giver sammen med jeres have masser af plads til udeliv og aktiviteter.

Stuehuset byder i stueplan på en dejlig lys opholdsstue i to sektioner, med gode møbleringsmuligheder og en dejlige brændeovn. Det rummelige køkken fra Kvik udgør endnu et højdepunkt, og de moderne rammer med masser af skabsplads skal I glæde jer til at indtage. Stueplanet fuldendes af et badeværelse med brus og dobbeltvask, og går I ovenpå, er der hele fire værelser. Mangler I plads, så ret blikket mod kælderen, der er af høj standard, lys og fin. Her er tre disponible rum og et vaskerum, ligesom underetagen har egen indgang.

Alt på ejendommen er udført i gedigne materialer.