Øster Kjulvej 2, Asdal, 9850 Hirtshals

Lystejendom m/ havudsigt og 18,2 ha direkte op til sommerhusområde!

OMRÅDET:
Denne naturperle ligger i et af Nordjyllands smukkeste sommerhusområder Øster Kjul - få meter fra golfbanen, op ad vestkystcykelstien og ca. 5 km øst for Hirtshals samt 20 km nord for Hjørring. Fra ejendommen har du en storslået udsigt til Vesterhavet, få min gang til lækker badestrand, direkte adgang til Lilleheden og Uggerby Klitplantage.

EJENDOMMEN:
Denne unikke naturejendom giver dig qua sit jordtilliggende et væld af spændende aktivitetsmuligheder. Sælger har tidligere drevet keramikbutik med eget værksted på ejendommen, og en fremtidig anvendelse kunne sagtens være kombinationen af en unik bolig med perfekte rammer til galleri eller andre former for lettere erhverv i det tidligere butikslokale. Til ejendommen hører et hyggeligt anneks bjælkehus og jordtilliggendet er ideelt til hold af islandske heste.

STUEHUSET:
Havudsigt, stemningsfyldt, rustikt og autentisk er nogle af nøgleordene i beskrivelsen af denne charmerende bolig. Lad os starte i et af husets centrale rum - det lækre køkken/alrum med sit flotte landkøkken opbygget med smukke murede køkkennicher, de rustikke murstens vægge, de delvist fritlagte bjælker, klinkegulvene og naturligvis den uundværlige masseovn - her syder af stemning og trivsel. Fra alrummet er der trappe til 1. salen og adgang til brusebadeværelse. Midt i stuehuset finder du et stort og velindrettet bryggers med varmepumpe. I husets anden ende er der et godt værelse og den tidligere butik er idag indrettet til multirum med plads til de store sammenkomster eller til gæstelejlighed. Fra 1. salen kan den unikke udsigt nydes fra opholdsstue med det store kvistparti. Badeværelse. Stort soveværelse. Værelse med udgang til østvendt altan. Som en ekstra bonus er huset i år 2020 efterisoleret og taget har fået ny tagrygning.

Sælger har årlig indtægt på kr. 200.000 via udlejning af anneks og dele af stuehuset igennem airbnb!