Åsenvej 46, 9881 Bindslev

Mulighedsrig landejendom i flotte omgivelser

Fire kilometer fra Bindslev ligger denne mulighedsrige landejendom, der råder over i alt 9,84 hektar jord, hvoraf 8,8 hektar udlejes og drives som agerjord. I kan her forvente gode og anvendelige udhuse, der blandt andet tæller en hundegård, en garage, en maskinhal og en lade med fire bokse, hvilket gør det muligt at holde fedekvæg mm. Haven er fantastisk, og I kan især glæde jer til at nyde jeres egen sø og masser af råvildt, som kommer dagligt på besøg.

På gårdspladsen er der perlesten, og når I ankommer hertil, kan I med fordel bemærke det flotte tegltag fra 2005, som pryder hovedhuset, samt ståltaget, der er lagt på udbygningerne samme år. Der er yderligere blevet lavet en ny terrasse med udgang fra køkkenet i 2020, som har et flot udsyn over markerne og sol det meste af dagens timer. Det er i øvrigt muligt at følge solens bane rundt i de andre hyggelige solkroge på gårdspladsen, i haven og på den hævede altan.

I hovedhuset kan I se frem til et stueplan, der rummer de samlende alrum. Her får I et køkken-alrum med god med plads til remedierne, mens de to stuer bliver en afslappende oase. Fra køkkenet er der adgang til bryggerset, mens I også finder et badeværelse. På første sal finder I fire værelser foruden en stor repos og et badeværelse.

Haven er parklignende, og der er tilmed plads til at lave en lille fodboldbane. Dertil er der fine beplantninger i den ene halvdel af haven foruden et drivhus, der fungerer som et lille orangeri. Der er handlemuligheder, institutioner og skoler omtrent fire kilometer til Bindslev, 8 kilometer til Sindal og 2,8 km til Mosbjerg.