Houen 5, Tornby, 9850 Hirtshals

Velplaceret landejendom med knap 30 hektar jord i Tornby

Ønsker I at bosætte jer i fredelige omgivelser på landet, hvor I stadig får byens bekvemmeligheder i nærheden? Og drømmer I om at have dyrehold eller mulighed for at gå på jagt på egen grund? Så skal I se denne ejendom i udkanten af Tornby, hvor I får næsten 30 hektar jord og en velholdt villa i halvandet plan.

På Houen 5 finder I en stor landejendom, der ligger helt privat og ugeneret ud til et spændende jordtilliggende, der egner sig perfekt til både hestehold og fedekvæg. Foruden hovedhuset er der en nyopført udbygning fra 2020, som råder over 270 m2 og inkluderer en dobbelt garage samt et fyrrum, hvori der er et pillefyr fra samme år. Herude er det yderligere muligt at etablere et værksted eller hestebokse, hvis behovet opstår. Med en så omfangsrig grund er der ligeledes fremragende muligheder for jagt på rådyr, fasaner og harer.

I hovedhusets stueplan finder I de primære opholdsrum, som består af to stuer adskilt af franske døre, hvor I nemt får plads til sofamøblementet og et formelt langbord. Det nydelige Vordingborg-køkken har masser af skabsplads og arbejdsflade til madlavningen, mens der tillige er indrettet en spisesektion langs den ene side. Herfra leder en baggang til et gæstetoilet, et bryggers og et badeværelse med spa, hvoraf de to sidstnævnte rum har gulvvarme.

Etagen fuldendes af et enkelt værelse og en formel entré, og herfra fører en trappe til første sal, som indeholder tre gode værelser.

I meget kort afstand fra adressen finder I indkøbsmuligheder, daginstitution, idrætsfaciliteter og skole. Endvidere har I under 700 meter til Tornby Station, og omtrent ti minutter i bil til Hirtshals.

Vil I vide mere? Ring for at få en fremvisning.