Rountvedvej 61, 9800 Hjørring

Liebhaveri med udbygninger velegnet til liberalt erhverv og lejlighed til udlejning!

Flot og særdeles præsentabel landejendom beliggende i fredelige og rolige landlige omgivelser mellem Hjørring og Sindal. Fra stuehuset er der udsigt til en stor del af ejendommens jordtilliggende er på 4,2 ha, der byder på flot parklignende have med hele 3 søer, frugt-/nyttehave samt gode græsningsarealer til evt. hold af heste. Her er ideelle rammer for den pladskrævende familie, der søger plads såvel indendørs som udendørs. Er du selvstændig håndværker eller driver andet liberalt erhverv, får du ligeledes en oplagt mulighed for at etablere basen for din virksomhed i disse fantastiske rammer.

Bygningssættet består af det charmerende stuehus, en østlig længe indrettet med stor garage med 2 elporte, grovkøkken, toilet samt viktualie/depotrum. På 1. salen over garagebygningen har sælger lavet en dejlig lejlighed på 84 kvm, der har egen adgang på østsiden af bygningen (væk fra gårdspladsen). Lejligheden er indrettet med køkken og stue ud i et, 2 værelser samt dejligt badeværelse med bruseniche. Den sydlige længe byder på lade med stålspær, tidligere fyrrum samt depotrum. Disse 3 bygninger danner rammen om den særdeles hyggelige gårdsplads. Herudover lille lysthus samt fritliggende maskinhus på 136 kvm.

Stuehus omkranses af lækre terrassearealer og fremstår med hvide pudsede ydervægge, sprossede vinduer med 2-lagsenergiruder og rødt tegltag med 3 kviste på sydsiden og 3 på nordsiden. Af indvendige materialer kan nævnes klinkegulve med gulvvarme i hele stueetagen, plankegulve på 1. sal samt gipslofter. Planløsningen byder i stueplan på hele 3 skønne stuer, hvoraf de 2 har udgange til skønne terrassepartier. Lækkert køkken/alrum med smart karnapparti ud mod haven. Stort badeværelse med spabad og rummelig bruseniche. Soveværelse med faste skabe. Velindrettet bryggers. Forgang. Flot entré med trappe til 1. sal og adgang til depotrum. 1. salen byder på 3 gode værelser, badeværelse samt meget stor stue (kan nemt opdeles i yderligere værelser). Opvarmningsformen er luft til vand varmepumpe og der er indlagt fiber.