Dysiggårdsvej 56, S Harritslev, 9800 Hjørring

Charmerende landsted med en god beliggenhed nær Hjørring

Leder I efter en landejendom med optimale betingelser for både voksne, børn og dyr? Så har vi her den helt rette ejendom for jer. Her får I et hus med en god placering, en 14,7 hektarer stor jord med adgang til Liver Å foruden en hyggelig gårdsplads og et stuehus med fortrinlige muligheder for istandsættelse.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1852 og er siden blevet opdateret over flere etaper. Herunder kan eksempelvis nævnes taget på hovedbygningen, som er blevet skiftet i 2006 og med efterisolering af loftet i 2005. Til matriklen hører flere staldbygninger samt et maskinhus fra 1977.

Det velholdte stuehus i ét plan strækker sig over veldisponerede 160 kvadratmeter. Her møder I to rummelige, sammenhængende stuer, hvoraf den ene er en tilbygning fra 1999 med loft til kip, klinker med gulvvarme under og udgang til have/terrasse. Den anden stue præsenterer sig idyllisk med synlige, mørke bjælker i ægte bondehusstil og indrettes nemt med både sofaarrangement og et langbord med plads til spisende gæster.

Hertil finder I et åbent køkken-alrum med et anvendeligt 70'erkøkken, der kan moderniseres efter ønske og har plads til en lille spisekrog under vinduet mod gårdspladsen.

I får tre fine værelser med dejligt lysindfald fra de brede vinduespartier. De to badeværelser med gulvvarme er funktionelle og særligt det ene fremstår ligeledes med islæt fra 70'ernes stil. Her er badekar og udgang til bryggers med vaskefaciliteter.

Den store grund byder på et meget charmerende gårdmiljø samt en læet og afskærmet have med høje træer og tæt beplantning, samt med jorden placeret tæt på huset. Det skønne engareal støder lige op til Liver Å, hvorfra der er mulighed for fiskeri.

Området er naturrigt og fredeligt med kort til Hjørring by, hvor I blandt andet finder skole, børneinstitution og indkøbsmuligheder.

Velkommen til Dysiggårdsvej 56.