Kronholmsvej 35, Rubjerg, 9480 Løkken

5,79 ha jord samt bygninger sælges - få mulighed for at opføre din drømmebolig i skønne landlige omgivelser nær Vesterhavet!

Ejendommen er beliggende tæt ved Nr. Lyngby - et roligt og særdeles naturskønt område mellem de nok så kendte badebyer Løkken og Lønstrup. Nr. Lyngby er kendt for sine mange kilometer lange badestrande med blåt flag, høje klitter, stejle skrænter og indlands, hvor ejendommen er beliggende finder du skønne plantager og agerland. Her sættes scenen til en aktiv fritid med det til tider barske Vesterhav, den høje himmel, det specielle lys med de lyse nætter som umanerlige flotte baggrundskulisser.

EJENDOMMEN:
Bygningssættet består af stuehus, der er bygget sammen med stald og lade. Herudover er der et mindre vognly/maskinhus. Stuehuset er indrettet med bryggers, badeværelse med gulvvarme, køkken, stue med brændeovn samt 2 værelser.

JORDEN:
Med et jordtilliggende på 5,79 ha og tilhørende 5,3 stk. betalingrettigheder er der her perfekte omgivelser til at skabe en ny herlig landejendom, hvor arealerne er velegnede til afgræsning af heste/fedekvæg eller bare søge fred og ro omgivet af dine egne 10 tønderland. Jorden er p.t. lejet ud til en nabo landmand.