Savannevej 2, Bunken, 9982 Ålbæk

Idyllisk lystejendom i Bunken, Ålbæk - perfekt til hestehold

I Ålbæks smukke omgivelser finder I denne lystejendom, som giver jer de perfekte rammer til hestehold. Herudover er der foruden hovedhuset yderligere en selvstændig bolig, således I også kan bo to generationer samlet.

Det charmerende stuehus fremstår med hvidmalet facade, sprossede vinduer samt tegl, der skaber rammen om et flot hjem. Indenfor er der gulvvarme i hele stueplan, som fra entréen giver adgang til badeværelset med bruseniche og til et værelse. Videre ligger køkken-alrum og stue samlet i ét rum, hvor køkkenet har klinker, mens stuen har nydelige plankegulve og en åben pejs, hvor I kan lune jer omkring. På førstesalen leder reposen til endnu et badeværelse med bruseniche samt til to værelser. Det ene værelse har et tilknyttet walk-in-closet og det andet har udgang til en vestvendt terrasse.

Det bedårende gæstehus fremstår med idyllisk stråtag fra år 2000, opvarmes med varmepumpe og byder på to værelser og et badeværelse med bruseniche. Ydermere ligger køkken og vinkelstuen også i åben forbindelse, og i stuen er der en hyggelig brændeovn.

Herudover er der en fin bygning, som inkluderer stald med seks hestebokse, et saddelrum og et foderrum. I forlængelse af stalden er der yderligere to garager samt et værksted, ligesom her også er et disponibelt rum, der kan benyttes til gildesal. Slutteligt er der en større lade med plads til maskinerne.

Den rummelige grund på 1,3 hektar giver jer også de ideelle betingelser til at nyde en tur på ridebanen eller lade hestene løbe frit på foldene. Endvidere kan I slappe af og nyde omgivelserne i den parklignende have, der er prydet af høje træer og græsarealer. Slutteligt bor I nær rideruten og I kan også tage på ture i Råbjerg Mile og ved Bunken Plantage. Dagligdagens gøremål er placeret i en radius af fem kilometer - herunder Bunken Station, hvor toget fører jer mod Aalborg.