Skovbakkevej 13+70, 9800 Hjørring

1. klasses natur-/jagtejendom med 14,5 ha beliggende i smuk natur

Naturskønt beliggende landejendom i Mygdal med 4 ha. marker, eng og sø samt 10 ha. fredskov. Ejendommen giver jer et væld af spændende anvendelsesmuligheder, blandt andet er der en god varieret jagt og mulighed for hestehold. Indenfor har I fornøjelsen af 152 m2 hyggeligt boligareal fordelt i halvandet plan med køkken-alrum og stue ud i ét, tre værelser, to badeværelser, et bryggers samt en møblerbar repos. Velkommen til.

I møder indkøbsmuligheder i Bjergby og Bindslev mellem seks og syv kilometer væk, og I er samtidig kun 7 km. til motorvej E39.

Ejendommen er opført i 1925 og præsenterer sig nydeligt med hvid facade og sort tag. I 2018 har stueplan gennemgået en større renovering, hvorfor den nu står lys og indbydende med store, grå klinker og gulvvarme under. El og vand-installationerne blev også udskiftet her.

Stuehuset udgør den ene af tre længer omkring gårdspladsen, og vi starter i det dejlige køkken, der er opsat i en praktisk U-form med hvide fronter. I åben forbindelse hertil udfolder alrummet og stuemiljøet sig, der snildt arrangeres med spisebord og sofagruppe. Stueplanet fuldendes af to badeværelser med bruseniche, bryggers samt et værelse med indbygget skabsvæg. På førstesalen finder I yderligere to værelser og en rummelig, møblerbar repos samt mulighed for opbevaring eller garderobe i to mindre depotrum.

Udenfor har I frit udsyn til de naturskønne rammer. Den store gårdsplads mellem bygningerne er flisebelagt, og fra stuen træder I ud på en anden terrasse, som er orienteret mod syd, hvorfra I ser en gammel blodbøg, der står stolt i den åbne have.

Ejendommen er tidligere anvendt til hundepension og kan nemt indrettes med plads til 24 hunde i pension (kræver tilladelse).