Hybenvej 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

Lækkert sommerhus fra 2005 med mange sengepladser

I Lønstrups dejlige omgivelser kan I nu blive sommerhusejere. Sommerhuset er opført af tømreren til ham selv, så både materialer og håndværk er af høj kvalitet. Med til huset hører en let holdt have og en attraktiv beliggenhed i gåafstand til byen og stranden.

Under halvanden kilometer fra matriklen kan I klare indkøb af dagligvarerne i den lokale Spar, men hvis I hellere vil slappe af frem for at lave mad, er der masser af spisesteder og caféer at vælge mellem. Lige overfor huset er desuden et naturområde, som der ikke vil blive bygget på.

Her er tale om et fritidshus på hele 117 m2, og selvom det er opført så sent som i 2005, har det ægte sommerhuscharme blandt andet takket være træfacaden.

Med hele ti sengepladser er der masser af muligheder for at have overnattende gæster og for at skabe en god sideindtægt fra udlejning. Faktisk er der allerede indgået en udlejningsaftale med Dancenter til en værdi af 70.000 kr. årligt til ejerne. Husets fire værelser er placeret to og to i hver sin afdeling med hvert sit badeværelse. Det største badeværelse har både sauna og spabad. Det helt store samlingspunkt er det lyse opholdsmiljø, hvor køkkenet er i åbent rumforløb med stuen. Her er der loft til kip og brændeovn, og som et ekstra plus får I en lille hems.
Fra øst til vest strækker der sig en enorm træterrasse, som er overdækket enkelte steder. Med andre ord kan I finde både sol og skygge på alle tidspunkter af dagen.

Kort sagt er dette en fritidsbolig af høj kvalitet og med masser af plads både inde og ude. Ring i dag, og book jeres fremvisning.