Øresundvej 7, Lønstrup, 9800 Hjørring

Attraktivt træsommerhus på stor grund i Lønstrup

Gå sommeren i møde med et dejligt sommerhus i den hyggelige ferieby Lønstrup nær Hjørring. I det attraktive område udbyder vi nu dette fine træsommerhus på 70 m2 og med terrasse næsten hele vejen rundt om huset. Huset er velholdt, hyggeligt indrettet og ligger på en dejlig stor, lukket grund, der grænser direkte op til bølgende, sennepsgule marker.

Huset fremstår med sort træfacade og hvide døre og vinduesrammer. Indretningen er helt ideel for en børnefamilie. Huset har tre soverum, hvilket giver godt med soveplads.

Køkken og stue er samlet i et åbent rumforløb med panoramavinduer mod syd og vest. Køkkenet har pæne, lyse elementer i klassisk stil, og et par trin nede herfra åbner rummet sig ud i endnu en tilstødende stue, der har vinduer til tre sider. Her kan der virkelig hygges, og rummet føles faktisk som en udestue. Endelig har huset også et badeværelse med klinkegulv og separat brus.

Det er dog især på terrassen og i haven, at sommerhuslivet skal nydes. Og her vil den dejlige træterrasse, der ligger rundt om huset, især komme til sin ret. På skyfrie dage kan du med garanti altid finde et sted med sol, skygge og læ - eller hvad du nu føler for. Den store have omkranser huset på alle sider, og vil nok lægge grund til mange vandkampe, fangelege og fodboldkampe. Endelig har ejendommen også en flot carport med dertilhørende udhus.

Som nævnt er Lønstrup et særdeles attraktivt feriested. Og det skyldes ikke kun byens flotte badestrande og det generøse udbud af natur. Lønstrup kaldes også "kunstens by", hvilket skyldes de mange kunstneriske sjæle, der har bosat sig i området. Her er derfor flere gallerier, glaspusterier, keramikværksteder og en masse andet, som skaber en spændende atmosfære i byen.

Alt i alt et sommerhus, hvor alt er på plads. Ring og bestil en fremvisning i dag!