Degnbølvej 84, Mygdal, 9800 Hjørring

"Bønnehuset" - unik ejendom med mange anvendelsesmuligheder! - 152 kvm ialt

En spændende og anderledes ejendom, der igennem de senere år har dannet rammen om mange koncerter, teaterforestillinger, kulturelle happenings, udstillinger og diverse festlige aktiviteter. Indretningen gør at du nemt kan bo i ejendommen samtidig med du i den store sal har dit atelier/arbejdende værksted med mulighed for at udstille og dermed drive kreativt erhverv.

Flot og markant ejendom opført i røde mursten med takkede gavle, skifertag og sprossede vinduer. Ejendommen har gennemgået en grundig modernisering og stueetagen er renoveret med respekt for den oprindelige funktion som missionshus. Der er en stor og en lille sal samt moderne køkken med vaske- og opvaskemaskine, gaskomfur og stort køleskab. Desuden toilet med adgang fra entréen

På 1. sal er der indrettet en mindre lejlighed med sengeplads til 4 personer og moderne badeværelse samt toliet. Huset er renoveret i 2008 med nye el-ledninger, vandrør og septiktank med siveanlæg.

Hyggelig sydvendt terrasse. Grunden er flisebelagt.

Isoleret skur på 10m2

Mange anvendelsesmuligheder:
Bønnehuset kan benyttes til en række formål lige fra kulturhus, mindre erhverv, atelier, musikstudie og privat bolig mm.

SKAL SES!