Færøvej 56, 9800 Hjørring

Sæt dit eget præg på denne villa, solrig have og gode indretningsmuligheder

I et stille og roligt område, en kort cykeltur fra Hjørring centrum, finder I denne gule murstensvilla med en dejlig, solrig have. Her er der god plads til hele familien og får I brug for ekstra værelser, kan rummet på førstesalen let deles op. Derudover er der 37 kvadratmeter kælder med tre disponible rum.

I stueplan finder I, foruden det ene af husets fire værelser, et rummeligt køkken med adgang fra både gang og stue. Stuens vinkelform giver en naturlig opdeling af spisestue og dagligstue, mens de brede vinduespartier sikrer et flot dagslys dagen igennem. Derudover er der direkte adgang til haven og til den sydvendte terrasse.

Fra gangen leder en åben trappe til henholdsvis kælderen og til et forskudt plan, hvor I finder badeværelset samt to værelser, begge med indbyggede skabe. Badeværelset har en fin størrelse med bruseniche, let opbevaring samt dagslys ved badeværelsesmøblet fra et ovenlysvindue.

På førstesalen finder I et disponibelt rum samt et stort værelse med fritlagte spær, en række indbyggede skabe samt indbyggede reoler under skråvinduerne.

Den solrige have er dejligt privat og med en plæne, der er let at holde. Ved den sydvendte terrasse ved stuen er der skærmet af mod carporten og indkørslen med en mur, der giver ro på terrassen.

På Færøvej 56 slår I jer ned i et dejligt område med de nærmeste indkøbsmuligheder få hundrede meter fra hoveddøren. Både daginstitutioner og skole er fem minutters cykeltur væk, og med blot ca. to kilometer til Hjørring Station. I heller ikke langt fra Hjørring centrum, som byder på butiksliv og gode spisesteder. Det er desuden nemt at tilgå motorvejen (E39).