Sejlmagervænget 9, Horne, 9850 Hirtshals

Familievenlig udsigtsvilla på lukket vej i Horne

På Sejlmagervænget 9, for enden af en børnevenlig, blind vej, ligger denne rummelige villa fra 1972. Med en stor grund og hele 196 kvadratmeter bolig at boltre jer på tilbyder ejendommen masser af plads for både store og små. Huset er solidt bygget i gule sten med valmet tag og inkluderer to garager med vippeporte.

Den store vinkelstue er husets hjerte med sin lyse og rummelige atmosfære og vinduespartierne mod sydvest. En brændeovn tilføjer hygge på de dunkle vinteraftener, mens skydedøre åbner op til terrassen og tilbyder en skøn udsigt over det omkringliggende landskab. Det tilstødende køkken-alrum har dobbeltdøre til terrassen og er opstillet i U-form. Der er masser af skabsplads og plads til spisebordet, hvilket gør det til et praktisk og indbydende rum for familieaktiviteter.

I den sydlige fløj finder I bryggerset, tre gode værelser samt et badeværelse med både badekar og bruser, mens entréen samt yderligere to værelser og endnu et badeværelse med bruseniche er placeret i husets nordlige ende.

Udenfor kan I nyde den velholdte have, der omfavner huset med flere terrasser og en betagende udsigt til åbne marker, bakker, skov og den lokale kirke. Ejendommens placering er ideel med kort gåafstand til Horne-Asdal skole, daginstitution og en stor aktivitetslegeplads. For naturelskere ligger den dejlige badestrand Kjul Strand og Lilleheden Klitplantage under tre kilometer væk, hvilket gør det nemt at nyde Vesterhavet og de naturskønne omgivelser.

Den rummelige villa er en oplagt mulighed for jer, der søger et hjem med masser af plads, natur lige uden for døren og nem adgang til dagligdagens nødvendigheder og fritidsaktiviteter.