Sneppevej 4, Lønstrup, 9800 Hjørring

Flot og unik ejendom beliggende i skønne Lønstrup

Lige i kanten af Lønstrup by finder I denne pragtfulde ejendom (PRÆSTHOLM), som indbyder til dejlig afslapning, god atmosfære og skønne rammer om familielivet. Lønstrup by er et fantastisk sted og med gåafstand til byen får I byens kulturliv, aktiviteter og spisesteder tæt på jer. I er omgivet af storslået natur som f.eks. stranden, de høje klitter og det flotte landskab.

Er man på udkig efter et sted hvor kombinationen af bolig og sommerhus kan gå op i en højere enhed, så kunne denne unikke ejendom måske være sagen. Ejendommen har tidligere været brugt som sommerhus for de nuværende ejere i de første år, men da de blev grebet af stedet, beliggenheden, naturen og hele atmosfæren i området, flyttede de ind, og ejendommen har de seneste år tjent som familiens hjem.

Ejendommen er flot renoveret igennem årene og senest i 2017 med nyt køkken og fremtræder overalt indbydende og hyggelig. Det første I oplever når man træder indenfor, er den store rummelige entré/fordelingsgang, og går I til højre her, så kommer I til en afdeling med to store værelser og to fine badeværelser. Det er også i denne afdeling I finder døren ud til ejendommens lade, som byder på gode anvendelsesmuligheder.

I den modsatte ende af boligen finder I et super flot og lækkert køkken, som er holdt i den helt rigtige stil til ejendommen. Videre fremme møder I husets store og lyse vinkelstue, hvor udgang til et stort terrassemiljø samt trappe til 1. salen. På 1. salen er der indrettet med en hyggelig tv-stue/kontor (repos), et stort soveværelse, et dejligt værelse samt et rum som er forberedt til toilet.

Endvidere får I et udhus, der er indrettet som en dobbelt garage og en fin ældre stald. Det hele er placeret på en stor fantastisk og helt ugeneret grund, altså I får her en sand perle af en ejendom der simpelthen skal opleves.