Emmersbækvej 59, 9850 Hirtshals

Totalrenoveret og indflytningsklart etplanshus

Velkommen til Emmersbækvej 59, hvor I møder denne flotte, gennemmoderniserede familievilla. Boligen ligger i et stille område, der placerer jer tæt på hverdagens gøremål. Dertil kan I glæde jer til en velindrettet planløsning med et stort køkken-alrum og tre værelser, der giver jer en skøn ramme om familielivet.

Villaen fra 1963 er løbende blevet vedligeholdt og blev i perioden 2016 til 2022 renoveret overalt. Der er blandt andet skiftet gulve, tag og vinduer, lavet terrasse og renoveret badeværelse. Alle lofter er beklædt med Troldtekt, og der er gulvvarme overalt, hvor akustikgulvene fra Wicanders sørger for en dejlig varmefordeling og har stødabsorberende effekt. Huset har desuden fuldt integreret IHC-system i alle rum, så I kan styre varme og lys, også selvom I ikke er hjemme.

Inden døre breder de 123 m2 sig over en familieorienteret indretning, hvor det naturlige samlingspunkt er det rummelige køkken-alrum, der indbyder til hyggeligt samvær under madlavningen. KVIK-køkkenet er fra 2016, og stuens størrelse gør det let at etablere både spisesektion og sofagruppe. Brede vinduespartier sørger for behagelige lysforhold.

Planløsningen rummer tre indretningsvenlige værelser samt et badeværelse ligeledes med badeværelsesmøbel fra KVIK. Sluttelig er der entréen, hvor I finder vaskefaciliteterne.

Udelivet nydes bedst på den store træterrasse med læhegn eller i haven, der inviterer til leg såvel som afslapning. Terrassen er velplaceret på grunden, så den ligger i læ for vinden og samtidig giver jer sol hele dagen. Til huset hører der også en garage.

I bosætter jer fordelagtigt i forhold til dagligdagens behov med gåafstand til pasningstilbud og offentlig transport. Cyklen bringer jer på under ti minutter til indkøb og skole. I er ligeledes tæt på naturskønne områder såsom Lilleheden Klitplantage, Nejst Plantage og kysten. Endelig er der nem adgang til motorvejen.