Surkærvej 7, S Harritslev, 9800 Hjørring

Flot indflytnigsklar 1-plansvilla fra 2021, minimum af vedligehold og super lavt energiforbrug!

Velkommen til denne stilrene og nyopførte villa, som er opført af murermesteren selv og er beliggende i fredelige omgivelser på den lukkede villavej Surkærvej i Sdr. Harritslev. Boligen er opført i 2021 og råder over 117 kvm. bolig samt et 10 kvm. udhus, som er en integreret del af huset.

Husets ydervægge fremstår flot og og indbydende med netpuds, taget er betontagsten og sorte træ-alu vinduer. Den stilrene bolig er beliggende på en 834 kvm. grund med nyanlagt og nem have med græs og fliseterrasse. De 117 kvm. er indrettet med en velovervejet og moderne planløsning med et stort opholdsrum centralt i huset. Her er et flot, hvidt køkken med en skøn halv-ø med sort bordplade med marmoreringer og sort vask.

Der er ligeledes god plads til en spisesektion centralt i rummet og en hyggelige sofagruppe. Dertil findes to rummelige værelser, et soveværelse, et lækkert badeværelse og et rummeligt bryggers med gode skabe til opbevaring. Køkken, badeværelses- og bryggersinventar er fra Svane Køkkenet. Der er indlagt gulvvarme i hele boligen, installeret en luft/vand varmepumpe samt genvexanlæg.

Til boligen hører en dejlig solrig og nem have.

Fra Surkærvej 7 er der ca. 5 km. til bygrænsen til Hjørring, som byder på et hav af indkøbsmuligheder, shopping, skole, idrætsfaciliteter og meget mere.

Villaen står klar til at byde en ny ejer velkommen hjem.