N A Jensensvej 16, Tornby, 9850 Hirtshals

Stor og rummelig villa med flot have i Tornby

Huset på N A Jensensvej 16 har en skøn beliggenhed med en dejlig udsigt mod både syd og nord med et rigt dyreliv. Selve boligen er i ét plan og er godt indrettet med 195 kvadratmeter og ligger på en 3.055 kvadratmeter stor grund. Det sorte tag er fra 2022, og vinduer og døre blev udskiftet i 2018, hvor der blev installeret luft-til-vand-varmepumpe.

I midten af huset er det gode opholdsrum. Det hvide køkken er fra 2017, og gulvene er fra 2020. Her er lyst og åbent og plads til et spisebord. I direkte forbindelse hermed finder I stuen, hvor der er plads til sofaarrangement og akustikpanel på væggen samt en indbygget brændeovn.

I den østlige ende af huset er et funktionelt bryggers med gulve og bordplader fra 2021 og et rummeligt brusebadeværelse, og der ligger tre værelser samt et badeværelse med badekar i den vestlige ende. Begge badeværelser blev renoveret i 2019, og gulvene på værelserne og stuen blev ligeledes skiftet i 2020.

Udenfor er der et stort terrassemiljø med fliser fra 2019. Der er både en overdækket terrasse ved den ene bagdør og mulighed for at skabe overdækning på resten af terrassen med solsejl.

Haven har en dejlig, stor græsplæne og mange flotte detaljer, som I kan opdage sammen. Her er blandt andet et smukt rhododendronbed, en hytte med tilhørende terrasse og bålplads samt et flot område, der er 'vildt med vilje'. Hele grunden er desuden indhegnet, som gør den sikker for børn såvel som dyr.

Boligen ligger i et roligt og privat område, hvor der er lukket af for naboerne. I har hverken langt til dagligvareindkøb, skole og pasningsmuligheder, og der er også ganske kort kørsel til Hirtshalsmotorvejen, som gør det nemt at komme rundt i området.