Lundholmvej 3, Astrup, 9800 Hjørring

Velindrettet villa i børnevenligt kvarter i Astrup

Drømmer I om en bolig i et børnevenligt kvarter i nærheden af alle dagligdagens bekvemmeligheder? Så er denne villa på Lundholmvej 3 i Astrup nær det perfekte valg for jer. Her venter jer en velindrettet rødstensvilla fra 2003 med mahogni vinduer og døre på en lukket vej. Det siges, at det er byens bedste vej i et familievenligt kvarter, hvor tryghed og et godt naboskab vægtes højt, og fra adressen er I tæt på alle hverdagsbehov.

Stuen er boligens samlingspunkt, som I kan indrette med flere hyggekroge og på kølige dage varme jer ved den nye pejs fra Rais. Et stort vinduesparti sørger for et behageligt lysindfald og giver udsigt til den smukke have. Via en flot dobbeltdør træder I ind i spisestuen og køkkenet. Køkkenet fremtræder yderst nydeligt med en ny Siemens-ovn.

Videre har I tre værelser, der er således arrangeret, at I kan oprette en voksenafdeling og en børneafdeling. Nær værelserne er boligens to lyse badeværelser placeret, som er udstyret med murede brusenicher. I de fleste af rummene er der anlagt trægulv. Det er værd at nævne, at der vil blive installeret ny gulvvarmestyring og anlagt fjernvarme sidst på året.

Udenfor byder den store grund på en flot anlagt have, hvor sommeren kan nydes på den store stenterrasse. Terrassen er delvist overdækket og lukket, hvorfor I også kan finde skygge og læ. Overfor er der anlagt en mindre stenterrasse med en smuk, rund pavillon af glas. Endelig er der en anvendelig garage med værksted og skur.

Familien i ethvert stadie tilgodeses af netop denne beliggenhed, som placerer jer i et område med friskole, dagtilbud, idrætsfaciliteter, rideskole, offentlig transport og skov. Sindal og Hjørring når I inden for 11 minutter i bil.