Vestermarksvej 77, Lund, 9760 Vrå

Skøn ejendom i landlige omgivelser med varmepumpe fra 2023

Mellem Hjørring og Vrå finder I en velholdt og charmerende ejendom med en tilhørende dejlig have. Husets 161 kvm fordeler sig over halvandet plan og en fremragende planløsning. Det nydelige hjem blev totalrenoveret i 2002 og er placeret på en 1.645 kvm stor, velanlagt grund.

Træd indenfor og lad stueplanets mange facetter udfolde sig for jer. Køkkenet er fra Svane, og her er god plads til madlavningen samt åben forbindelse til stuearealet, som bliver sjovt at indrette. Her bemærkes et herligt, gennemstrømmende lys fra alle fire verdenshjørner. Under alle klinkegulve er der ført gulvvarme, og endvidere opvarmes huset af en luft-til-vand-varmepumpe fra 2023.

Etagen afrundes af et badeværelse samt et bryggers. Herefter går turen op ovenpå, hvor der er endnu et opholdsrum med udgang til en altan samt tre gode værelser med hyggelige og fine detaljer såsom fritlagte spær, en alkove og indbygningsskabe. Det ene værelse har endda udgang til husets anden altan. Også på førstesalen er der et badeværelse, og begge badeværelser har, ligesom køkkenet, Svane-inventar. Der er desuden indlagt fibernet, som gør streaming til en fornøjelse.

Haven er bestemt også værd for en bemærkning, for her kan I nyde det rummelige, solrige uderum, som er anlagt med en vældig græsplæne, store, frodige buskadser, højtravende træer og dejlige terrasser. Der er også en køkkenhave til stor glæde for de grønne fingre samt et isoleret værksted og en garage med elport.

Nærmiljøet består af marker og landlig idyl, og I kan komme på motorvejen fire kilometer herfra, mens seks kilometer fra adressen fører jer til Hjørring og Vrå, som byder på alle hverdagens nødvendigheder, skole, sport og daginstitution. Skolebussen lægger vejen forbi lige rundt om hjørnet.