Lundbækvej 2, 9800 Hjørring

Stor og lækker udsigtsvilla opført i 2021 - på grænsen mellem land og by!

Der er ikke sparet på noget på Lundbækvej 2 i udkanten af Hjørring. Æstetikken er moderne og sirligt gennemført, og materialerne er af høj klasse. Beliggenheden med udsigt til det åbne marklandskab er tillige attraktiv, mens rumfordelingen med et elegant opholdsrum og separate afdelinger til forældre og børn ligeledes skal fremhæves. Velkommen.

Beliggenheden i den sydvestlige del af byen giver jer i tillæg til udsigten ganske overkommelige afstande til hverdagens gøremål. Inden for en radius af omtrent toenhalv kilometer finder I skole og pasningstilbud, mens I tilsvarende er placeret fordelagtigt, når det gælder fritidsaktiviteter og grønne områder. For pendleren er det værd at bemærke, at motorvejen er let tilgængelig.

Udefra præsenterer villaen sig med en hvid facade, der stedvist ledsages af smalle lister af lærketræ. Inden døre udfolder boligen sig over ikke færre end 229 kvadratmeter, der centrerer sig omkring det store opholdsrum, hvor stue og køkken er udført i åben forening. Køkkenet er fra Svane og toner frem i et eksklusivt design med tilhørende Vola-armatur, og ind gennem det høje, brede vinduesparti modtages et rigt og behageligt lysindfald.

Boligen fortsættes af et soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse, mens de resterende tre værelser er placeret i modsatte ende af huset sammen med endnu et badeværelse. Hertil kommer et viktualierum og et bryggers. I hele huset er der indlagt gulvvarme, og det gælder også for den integrerede dobbeltgarage på 43 kvm.

Haven er anlagt i en enkel stil, der kræver næsten ingen pasning, og på den store, overdækkede terrasse foran stuen har I fortrinlige solforhold.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.