Skagen Landevej 796, Uggerby, 9800 Hjørring

Hyggelig villa på stor, frodig grund - naturskøn beliggenhed

Denne ejendom i Uggerby henvender sig til jer, der søger et hyggeligt hjem i naturskønne omgivelser med fred, ro og højt til himlen. Boligen byder 140 kvadratmeter, og hertil følger yderligere 100 kvadratmeter i husets kælder.

Den tilhørende grund er på hele 8.850 kvadratmeter, og dele af matriklen udgøres af et lille skovstykke. Den dejlige have er anlagt med stor græsplæne, grønne bede og flere terrasser, heriblandt en hævet træterrasse, som vender mod syd.

Ejendommen inkluderer ligeledes to rummelige udhuse, der giver ekstra plads til eksempelvis værksted, opbevaring og hobbyprojekter.

Villaen er opført i 1947, og den fremstår med klassisk rødstensfacade, hvide vinduesrammer og sadeltag. Inden døre er boligarealet fordelt på stueplan og første sal, og her er toilet på begge etager.

Stueplanet indeholder et pænt elementkøkken, der har direkte udgang til den hævede terrasse. I forlængelse af køkkenet finder I en lys opholdsstue, som er udstyret med en varmegivende brændeovn. En fransk dobbeltdør leder ind til endnu en stue, der også nemt kan benyttes som værelse, hvis dette er på ønskelisten.

Etagen afrundes af en entré og et gæstetoilet, mens husets badeværelse er placeret på førstesalen. Denne er herudover indrettet med et stort soveværelse og to børneværelser. Via reposen er der desuden adgang til et uudnyttet loftrum.

Kælderen har to opmagasineringsrum, et vaskerum/fyrrum og et stort disponibelt rum.

Landsbyen Uggerby ligger mellem Tversted og Hirtshals, hvoraf sidstnævnte nås på 12 minutters kørsel. Det naturrige område kendetegnes af marker, åløb plantage og strand, og cykelturen til vandet tager kun ti minutter. I nærliggende Bindslev er der både skole, børnehus, supermarked og idrætsfaciliteter, og I kan køre til Hjørring på cirka 15 minutter. Slutteligt skal det nævnes, at her er nem adgang til motorvejstilkørslen.