Bispevænget 41, 9800 Hjørring

Indflytningsklar villa på 176 flotte og veludnyttede etagemeter

Detaljerig og moderne opdateringer er flot forenet i denne ejendom på Bispevænget 41 i Hjørring. Her er tale om en charmerende villa, der byder på 176 lyse etagemeter. Huset fremstår fuldkomment indflytningsklart, og den gennemtænkte planløsning skaber optimale rammer for såvel familieliv som hobbysysler.

Ejendommen præsenterer sig med hvide ydervægge, klassiske dannebrogsvinduer og sort tag. Den megen plads fordeler sig på tre etager inklusiv en brugbar kælder, der ligesom resten af huset er løbende istandsat.

Inden døre kan I således se frem til et indbydende hjem med hvide vægge og fine plankegulve - og bemærk også den gode loftshøjde og det smukke lysindfald. I stueplan finder I et skønt opholdsmiljø samt et badeværelse og en entré.

Opholdssektionen udgøres af køkken/alrum og stue, der ligger i åbent rumforløb - rummene er malet i 2022. Stuen er udstyret med brændeovn, mens det dejlige køkken byder på stilrent Svane-inventar i hvid højglans. Det skal desuden nævnes, at køkkenet har gulvvarme samt direkte udgang til en solrig terrasse.

1. salen har loft til kip med synlige hanebånd, og etagen indeholder tre værelser, hvor der i det ene værelse er der etableret en hyggeligt hems. Derudover finder I endnu et badeværelse på 1. salen. De to børneværelser samt hemsen er malet i 2022. Istandsættelserne i den pæne kælder inkluderer gulvvarme i de to disponible kælderrum, genveksanlæg og nyt skabsarrangement. Bonuskvadratmeterne hernede er udnyttet til et bryggers, et viktualierum og to gode hobbyrum (disponibelt rum).

Villaens lukkede have er shinet op i 2021-2022, heriblandt med vildmarksbad, nedgravet trampolin og en trappe ved den lækre terrasse. Bilen kan parkeres i den flisebelagte indkørsel, der har plads til flere køretøjer. Ejendommen ligger i et velbeliggende kvarter tæt på grønne arealer, skole og daginstitution. Området huser også flere indkøbsmuligheder, og midtbyens mange butikker nås på en ganske kort cykeltur.