Thorsvej 68, 9800 Hjørring

Velholdt etplansvilla med attraktiv adresse i Hjørring

I et af Hjørrings attraktive kvarterer finder I denne nydelige og velholdte etplansvilla. I kan se frem til en fordelagtig adresse med korte afstande til hverdagens gøremål såvel som grønne, rekreative arealer, mens boligen er indrettet med blandt andet en stor stue og tre regulære værelser.

I kommer som sagt til at bo tæt på både skole, pasningstilbud og indkøb. Det hele nås inden for en radius af blot lidt over to kilometer, og samtidig er I placeret fordelagtigt i forhold til Bagterp Plantage, der ligger en smule mod syd. Også offentlig transport, udmærkede idrætsfaciliteter og de mange muligheder i midtbyen er en del af nærmiljøet.

Villaen er opført i gule mursten, der ledsages af mørkt træværk ved gavlene. Inden døre er det den anseelige stue, der udgør midtpunktet, og her er især det markante lysindfald en af de væsentligste kvaliteter. Takket være størrelsen er stuen nem at indrette, og i det tilstødende køkken ses klassiske træfronter opstillet i en hesteskoform og en god spiseplads.

Det resterende af de i alt 158 kvadratmeter er allokeret til de nævnte tre værelser, der alle er forsynet med faste skabe, et praktisk bryggers med egen indgang samt et oprindeligt badeværelse med både brus og badekar. Alle rummene nås via fordelingsgangen ved entréen.

Rundt om huset er der anlagt en dejlig have med forskudte niveauer, hvor I får fornøjelsen af både en fin forhave og en baghave med overdækket terrasse, drivhus og plads til leg. Til ejendommen knytter sig også en integreret garage med bilgrav og to rummelige udhuse.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.