Dvergetvedvej 393, Dvergetved, 9870 Sindal

Hyggelig bolig på en stor grund med 73 kvm garage - mulighed for hestehold og nabo til Tolne naturpark!

Mellem Sindal og Frederikshavn ligger det lille skønne bysamfund Dvergetved. Her finder I denne hyggelige gulstensvilla, som er ligger på en 7.630 kvm. stor grund, Den store grund giver jer masser af albuerum og samtidig gode muligheder for hestehold. Dertil får I også en stor garage på 73 kvm med plads til at andre hobbyer.

I forlængelse af garagen, kan I ved ankomst til boligen, parkere bilen i carporten. I bliver budt velkommen indenfor i boligen via en entré. Huset er opført i halvandet plan og råder over 134 kvm bolig, hvor stueplan er indrettet med en stor, lys stue med udgang til en sydvendt terrasse.

Boligen byder derudover på et lyst og funktionelt køkken med spiseplads, et badeværelse med bruseniche og badekar samt et rummeligt værelse. De synlige bjælker i loftet i dette plan medvirker til en skøn landlig stil. 1. salen byder på tre gode værelser.

Lokalområdet byder på fred og ro samt landlig idyl. I området findes den flotteste natur ved Tolne Naturpark, som indbyder til vandreture med et rigt dyreliv. I en afstand af ca. 10 km. ligger Frederikshavn, som er en skøn havneby med et godt handelsliv og en lækker palmestrand.