Ranunkelvej 3, 9800 Hjørring

Arkitekttegnet villa med flot udsigt til Hjørring Bjerge

Nogle gange udnytter en bolig sine omgivelser helt optimalt, og dette er tilfældet i denne arkitekttegnede villa, som ligger med udsigt til Hjørring Bjerge. Endnu vigtigere end boligens praktiske planløsning er nemlig udnyttelsen af husets placering til at skabe lyse og hyggelige rammer indenfor. Naturen er desuden bragt ind på den smukke grund, som er lys og åben, uden dog at være eksponeret for blikke.

Det oprindelige hus blev bygget i 1972 og var tegnet af P. A. Sleth Hansen, men efter det brændte ned, blev det ombygget/tilbygget efter tegninger af arkitekten Finn Østergaard, så to lokale arkitekter har i løbet af boligens levetid været inde over. Denne ekspertise har været med til at skabe en gedigen bolig i kvalitetsmaterialer fordelt på de 194 etagemeter indenfor.

Allerede fra indgangspartiet bliver tonen slået an med ovenlysvinduer og terrassedøre i hele rummets bredde ud mod den sydvendte terrasse. Den naturlige lyssætning udefra spiller også en vigtig birolle i opholdsmiljøerne, da den skaber en nydelig ramme om jer og jeres gæster i både køkken-alrummet og stuen. I stueetagen har I desuden to dejlige værelser med indbygningsskabe og et badeværelse i tæt forbindelse hermed. Endelig er der en kælder, hvor I kan indrette en ekstra hyggestue i det store disponible rum.

Udsigten rækker til de altid betagende Hjørring Bjerge fra jeres sydvendte træterrasse, hvor I kommer til at bruge timevis på de varme sommerdage. Nedenfor er der en niveauinddelt, charmerende have med en samling af roser og mange steder at slappe af.

Højene er et skønt sted for familien at slå sig ned, da det er den perfekte blanding af natur og praktik, I bosætter jer i. For enden af vejen kan I tilgå stisystemet, som fører ned gennem Hjørring Bjerge, og den modsatte vej finder I indkøb, Højene Skole, en bager og idrætsfaciliteter.