Rødhalsvej 9, 9800 Hjørring

Villa med fire værelser i attraktive Ulvegravene

Det grønne bælte bag huset giver en dejlig naturpræget udsigt fra den indbydende villa, der er godt indrettet med fire værelser, to badeværelser og en attraktiv opholdsafdeling. Huset opvarmes i øvrigt med fjernvarme. Udendørs giver en afskærmet terrasse de lune aftener herlige rammer, mens beliggenheden I Ulvegravene mindre end ti minutters kørsel fra Hjørring centrum giver endnu flere fordele.

I flytter nemlig til et trygt område nær de smukke omgivelser i Bagterp Plantage, og samtidig er der alt til børnefamilien indenfor rækkevidde. Der er kort til indkøb og idræt, mens skolen nås på cyklen eller med bus. Ligeledes er der forbindelser til centrum med offentlig transport, så det bliver let at benytte byens mange tilbud.

Der er passet godt på huset, som i 2022 har fået renset tag, men der er også plads til opdateringer, hvis I ønsker at tilpasse indretningen jeres stil. Der står et fint køkken klar med forbindelse til et stort alrum, så hele familien kan samles, mens den tilstødende stue med det brede vinduesparti ligeledes udgør en herlig base for samvær. Med to badeværelser kommer de travle morgener til at glide let, og der er sågar dejlig gulvvarme på begge. Som et plus har det ene kar, mens det andet er indrettet med brus. De fire værelser er godt fordelt i huset, så forældrene eller måske teenageren kan få eget afsnit. Et rummeligt bryggers til de praktiske gøremål fuldender hjemmet. Bemærk også, at der er værksted i forbindelse med carporten, så hobbyentusiasten kan få et dejligt fristed.

Haven er nem at holde med græsplæne til leg og skøn beplantning, der giver farverige præg. Terrassen tilgås fra alrummet, så den bliver en naturlig forlængelse af spiseafsnittet i de varme måneder.

Kom ud og drøm videre - book en fremvisning.