Trollhættanvej 21, 9800 Hjørring

Flot etplansvilla med super beliggenhed

I bydes her velkommen til en flot kvalitetsvilla, som er opført i 2002 i gode materialer og med vægten lagt på et minimum af vedligeholdelse. Villaen fremstår med en flot muret facade med betontagsten og valmede gavle. Villaen har en særdeles god og velfungerende planløsning helt uden spildplads med separate værelsesafdelinger med eget badeværelse.

Villaen byder velkommen via entré i den ene værelsesafdeling, som byder på to værelser, samt et lyst badeværelse med bruseniche. Boligens centrale samlingspunkt består af en lys og hyggelig stue, samt et godt køkken/alrum, hvorfra der er udgang til den vestvendte terrasse med muret læmur. Køkkenet er med hvide elementer. Endvidere er her et godt bryggers, to yderligere værelser, samt et pænt, lyst badeværelse - også med brus. Til villaen hører en lukket og regulær have.

Villaen er beliggende i Lundergård med kort afstand til skole, indkøb og børnepasning. Ydermere ligger man i gåafstand til Hjørring centrum, men samtidig også i gåafstand til skøn natur i Hjørring Bjerge.

Perfekt bolig for. f.eks. de unge førstegangskøbere - eller måske det modne par, som ønsker at erhverve sig en kvalitetsvilla med central beliggenhed.