Bøgevej 12, 9800 Hjørring

Flot og gennemrenoveret villa i Hjørring på 145 m2 i alt!

På en god og central beliggenhed i Hjørring møder I denne fortrinlige villa, der foruden korte afstande til hverdagens gøremål og grønne arealer også byder på en veldisponeret planløsning i form af et stort opholdsrum, to værelser og en kælder med et hav af muligheder. Velkommen til.

Adressen hedder Bøgevej 12, og fra hoveddøren kan I gå til langt det meste. Skole, pasningstilbud og indkøb nås inden for en radius af bare halvanden kilometer, og samtidig er I placeret fordelagtigt, når det drejer sig om eksempelvis idrætsfaciliteter eller skov. Offentlig transport er let tilgængelig, og det samme kan i øvrigt siges om motorvejen.

Allerede udefra præsenterer villaen sig med et skarpt og stramt udtryk, hvilket ikke mindst skyldes det omfattende istandsættelsesarbejde, der er løbet af stablen. Taget, facaden, vinduerne samt døre er blevet udskiftet, og som I bevæger jer inden døre, fortsætter den imponerende æstetik. Her blev alt fra gulve, vægge og lofter til køkken, badeværelse og meget mere bragt op til den høje standard, der så tydeligt springer i øjnene.

Det samlede beboelsesareal er på 82 kvadratmeter, og hertil kommer endnu 63 kvadratmeter i kælderen. I stueplan centrerer hjemmet sig omkring det markante alrum, hvor et flot HTH-køkken får selskab af rigeligt med plads. Herfra ledes I til stuen, der ligger et par trin nede. Her opleves et skønt lysindfald, og videre venter to værelser, det ene med walk-in-closet, og et gæstetoilet ved entréen. Kælderen udgøres af to disponible rum, et bryggers og et lækkert badeværelse.

Haven er anlagt i en stil, så den er nem at passe, og på matriklen står fortil en stor garage, der også kan tjene til alskens værkstedsaktiviteter.