Kærnevangen 3, Mygdal, 9800 Hjørring

Mulighedsrig villa beliggende i Mygdal

Hvis I ønsker et hyggeligt hjem i landlige omgivelser, så kom til Mygdal. Her finder I en mulighedsrig villa, som med tre værelser, en stor stue, en lys udestue og en stor grøn have, som giver god plads til familien, der ønsker at bo i hyggelige omgivelser.

I stueplan finder I et fint køkken med god skabsplads, en stor stue med plads til hele familien, som leder ud til en rummelig udestue og giver let udgang til den haven. Endvidere finder I et værelse, et badeværelse, samt et praktisk bryggers med adgang til et mindre værkstedsrum. Husets 1. sal byder på to gode værelser.

Udendørs kan I se frem til en stor have med plads til aktiviteter og leg. Haven giver folk med grønne fingre rig mulighed for at holde en køkkenhave, samt diverse beplantninger af træer og buske.

Beliggende i Mygdal er I placeret i fredelige og naturrige omgivelser nord for Hjørring, tæt på Vesterhavet og Hirtshals. Her er landsbylivet i centrum, og for den udendørsglade børnefamilie er det et skønt sted at bosætte sig. Skole nås let med skolebussen, der kører til Bjergby, mens daginstitutioner, indkøb og de omkringliggende byer hurtigt tilgås med bil.