Rødhættevej 17, 9800 Hjørring

Velholdt étplansvilla med attraktiv beliggenhed i Hjørring

Velkommen til Rødhættevej 17 i Hjørring, hvor I finder denne grundmurede etplansvilla med en god garage. Her får I et særdeles velholdt hjem, der fremstår originalt, og planløsningen fordeler sig over fire værelser, to badeværelser med gulvvarme, et bryggers, et køkken-alrum og en stue. Hertil er der en fantastisk, ugeneret have, der er lukket og holder vestenvinden ude.

I bosætter jer i et attraktiv, roligt og børnevenligt kvarter, hvor I er tæt på byens muligheder og hverdagens gøremål. Inden for en radius af knap tre kilometer finder I både skole, dagtilbud, indkøbsmuligheder og offentlige transportmuligheder samt idrætsaktiviteter og gågaden i Hjørring midtby.

Udefra præsenterer ejendommen sig flot med rød murstensfacade, en nydelig forhave og gode parkingsforhold både foran og i garagen. I træder indenfor via entréen, der først leder jer til den oplagte forældreafdeling. Her har I nemlig et soveværelse med eget badeværelse tilknyttet. I den anden ende af boligen ligger de resterende tre værelser, hvor det andet badeværelse og bryggerset er placeret tæt ved. Køkken har fine opbevaringsløsninger, og alrummet arrangeres let med spisebordet. Fra alrummet kan I træde ud på terrassen, hvilket I også kan fra den indbydende stue med brændeovn og rigeligt dagslys. Flere steder i hjemmet er der blotlagte murstensvægge, som skaber karakter og vidner om husets solide bygningskonstruktion.

I får glæde af to overdækkede terrasser, der er integreret under boligens tag. Bag garagen er det et yndigt, lille drivhus, og I finder også en dejlig køkkenhave og flere hindbærbuske. Haven er særdeles vindstille, hvilket er en stor force, og så vender den fordelagtigt mod sydøst.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.