Ålevej 10, 9881 Bindslev

Renoveret og velindrettet etplansvilla i Bindslev

For enden af en lukket vej ligger denne etplansvilla, som matcher børnefamiliens behov. Boligen er omfattende renoveret i 2021, og I kan se frem til et moderne hjem på 140 m2 bestående af en stue og et køkken-alrum i åben forbindelse, et badeværelse og fire værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet og eget toilet. Dertil kommer en dejlig have og en stor træterrasse. Velkommen til Ålevej 10.

I flytter ind i et roligt og børnevenlig kvarter nær grønne områder og alle hverdagens behov. Inden for en radius af cirka 900 meter finder I således både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested, mens det i bil blot tager et kvarter til stranden.

Villaen er opført i 1986 og præsenterer sig udefra med en murstensfacade i røde nuancer. For enden af indkørslen får I en carport med et tilhørende redskabsrum.

Indenfor sikres den gode akustik af Troldtekt-lofterne, som ses i samtlige rum med undtagelse af badeværelset. I stuen bliver det ingen sag at indrette en afslappende og hyggelig sofasektion, mens det er oplagt at arrangere spisebordet i det tilstødende køkken-alrum med udgang til terrassen. Selve køkkenet er flot udført med hvide fronter og ovnen placeret i en behagelig arbejdshøjde.

Soveværelset kan bryste sig af et walk-in-closet og direkte forbindelse til eget toilet i en moderne stil. Hertil kommer tre fine værelser og et lækkert badeværelse med en muret bruseniche. Det er desuden værd at bemærke, at der er rum til vaskefaciliteter i entéen med indbyggede skabsløsninger.

I sommerhalvåret kan hele familien rykke udenfor i haven, som består af en græsplæne med buske, træer og en hæk rundt om. Herude kan I glæde jer til at indtage den skønne træterrasse, som vender fordelagtigt mod syd.