Hvilshøj Mark 60, 9700 Brønderslev

Lækker, arkitekttegnet villa med førsteklasses udsigt ved Øster Brønderslev

Det er kombinationen mellem landlig idyl og samtidig let adgang til det praktiske, som understreger fornøjelsen ved denne beliggenhed halvanden kilometer udenfor Øster Brønderslev. Tilmed er det en arkitekttegnet kvalitetsvilla, som byder på bl.a. gedigent materialevalg, skønne lysindfald, flot udsigt til grønne omgivelser og et pillefyr fra 2018.

Opholdsmiljøet gøres imponerende af de enorme vinduespartier, der slipper masser af lys ind og ligeledes giver frit udsyn til de betagende omgivelser. Det gennemgående gulv og akustikloftet bidrager sammen med brændeovnen til atmosfæren, og forbindelsen mellem det stilrene køkken og stuen giver jer et fantastisk samlingssted. I skal dog også glæde jer til at træde op i tårnet, hvorfra udsigten er endnu mere slående.

Grundplanen er tydeligvis udført af en arkitekt med to rummelige badeværelser, hvoraf det ene har dobbelt bruser, badekar og to håndvaske. Det praktiske walk-in-closet ligger lige herved, og dertil kommer de tre regulære værelser med dejlige kig over landskabet. I skal også bemærke den praktiske underetage, som har plads til bryggers, hobby og opbevaring.

Boligens linjer afslører det arkitektoniske islæt, og foruden æstetikken er der tænkt over det praktiske, idet hjemmet er beklædt med Cembrit/HardiePlank. Haven er vidunderlig med de mange terrasser med hver sin smukke udsigt, og der er også plæne til leg, bålplads, højbede eller andet. Endelig er annekset fremragende til eksempelvis et fitnessrum, og der er gjort klar til at trække vand og varme.

Den smukke natur skaber en særlig fornemmelse. I dalen går der rådyr og dådyr, ligesom fasaner, pindsvin og harer lægger vejen forbi, og af og til ses ræven også. Denne idyl suppleres af cykelafstand til skole, daginstitution og indkøb i Øster Brønderslev, der tilsvarende har diverse fritidsaktiviteter. Samtidig er der nem motorvejstilkørsel med kun 20 minutter til Aalborg. En bedre kombination er svær at finde.