Elsagervej 26, 9800 Hjørring

Charmerende villa på attraktiv villavej centralt i Hjørring

På en lukket og rolig vej i den centrale del af Hjørring ligger denne dejlige villa, som nu kan blive jeres. Her får I et hjem med sjæl og charme, og foruden en god, anvendelig kælder med blandt andet et badeværelse byder gulstensvillaen på halvandet plan bestående af en stor stue, et køkken, to værelser og et gæstetoilet. Glæd jer også til den lukkede og ugenerede have samt et værksted i forbindelse med et lysthus.

I flytter ind på en attraktiv og børnevenlig villavej med et godt naboskab, nærhed til flere grønne områder samt korte afstande til hverdagens nødvendigheder. Inden for en radius af lidt over én kilometer finder I skole, pasningstilbud, indkøb, idrætsfaciliteter og Hjørring Station. Der er ligeledes gåafstand til centrums rige udvalg af butikker og spisesteder.

Villaen fra 1954 præsenterer sig pænt udefra med en gul murstensfacade og hvidrammede vinduer, og fra carporten med et tilhørende skur er der direkte forbindelse til det charmerende indgangsparti.

I stuen, som har direkte adgang til terrassen, hvor der i 2019 er lavet en terrassedør, får I skønne rammer om familiens samvær. Her er der god plads til at indrette sofagruppen og en spiseafdeling side om side, mens den åbne forbindelse til køkkenet let forener madlavning og samvær. Køkkenet er udført i en tidløs stil med hvide fronter, og så er ovnen placeret i en behagelig arbejdshøjde.

I stueplan venter jer også et gæstetoilet, og derefter fortsætter rundturen på første sal, som rummer to fine værelser. Til slut skal I se den yderst anvendelige kælder, der byder på et badeværelse med brus og gulvvarme, et vaskerum, to disponible rum og et viktualierum.

Sommeren kan tilbringes ganske ugeneret i den hyggelige, gamle have, hvor I kan slappe af på den hævede terrasse, der er opført i 2020.