Kløvermarksvej 10, 9800 Hjørring

Gedigen murermestervilla centralt i Hjørring

Glæd jer til at se nærmere på denne ejendom, der kan betegnes som en nem villa tæt på alle hverdagens nødvendigheder. Huset har kun haft to ejere siden opførelsen i 1949, hvilket taler til den gode stemning i både nærmiljøet og villaen. I kan blandt andet se frem til fire værelser, et køkken-alrum, en stue, to badeværelser og solrig have.

Det er den dejlige vinkelstue med terrassedør, I først vil falde for. Opbygningen giver jer fremragende forudsætninger for indretningen, og det samme kan siges om lysindfaldet fra flere verdenshjørner, der virkelig åbner rummet op. I køkken-alrummet er det den rå murstensvæg, som først fanger blikket, og den suppleres flot af det minimalistiske Kvik-køkken. Ovnen er placeret i arbejdshøjde, og kogezonen vender ud mod spiseafsnittet.

Stueplanet byder desuden på et værelse og et badeværelse, og sidstnævnte er pænt moderniseret i 2021. På første sal ligger de tre øvrige værelser, mens det er i kælderen, det andet badeværelse er placeret. Hernede har I yderligere et walk-in-closet, et vaskerum med vaskesjøjle og et disponibelt rum til flere formål.

I vil elske at træde ud i den charmerende have, der opleves meget rolig og ugeneret, selvom I befinder jer så centralt i byen. Haven vender endda mod sydvest, hvilket giver jer optimale solforhold, når I tager plads på terrassen. Der er også en hyggelig, overdækket terrasse, som er perfekt, når aftenduggen falder.

Den forrygende, centrale placering bliver en fornøjelse i både hverdagen og fritiden. I kan nemlig gå til skole, dagtilbud og flere supermarkeder, ligesom togstationen og motorvejen er let tilgængelige. Samtidig har I bymidtens fristelser med butikker og spisesteder få hundrede meter væk, og så er det selvfølgelig også de skønne, grønne områder, I skal bide mærke i.

Skal hjemmet være jeres? Book en fremvisning i dag.

Bemærk: sælger sørger at bliver kloaksepareret!