Ledvænget 7, Bjergby, 9800 Hjørring

Helt unik liebhavervilla på en lukket vej i Bjergby

Nu har vi fornøjelsen af at byde velkommen indenfor i denne imponerende liebhavervilla, som uden tvivl er noget ud over det sædvanlige. Den kvalitetsrige villa i Bjergby har da også vundet Nykredits boligpris i 2004 for sit helt unikke, arkitektoniske udtryk og særlige indretning. Mest bemærkelsesværdigt er det runde tårn, som er en del af de i alt 167 m2, der venter indenfor. Hertil kommer en integreret dobbeltgarage og en dejlig have.

Beliggenheden på en lukket og rolig vej i Bjergby er ideel til børnefamilien. Her bliver I omgivet af skøn natur, og der er tillige gode stisystemer og kort afstand til alle hverdagens behov. I en radius af bare 900 meter finder I både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Derudover er der kun fem minutter bag rattet til motorvejen, og turen til Hjørring kan klares på et kvarter.

Villaen fra 2002 toner frem i landskabet med sit enestående ydre. Facaden er opført med håndstrøgne mursten, der prydes af mahogni-vinduer og døre samt et sortglaseret tegltag. Alle vinduer og yderdøre er desuden omfuget i 2022. Bag de to sorte porte gemmer sig en stor garage med værksted.

Indenfor fortsætter den unikke stil, der understreges af buede former, smukke mønstre på klinkegulvene og ikke mindst de snedkerlavede, indvendige stalddøre. Stuen og køkken-alrummet ligger i åben forbindelse og samler familien, mens multirummet giver plads til forskellige aktiviteter. I stueplan får I også to værelser, et bryggers og et badeværelse, og så ligger forældreafdelingen med et soveværelse, et walk-in-closet og badeværelse med både spabad og bruseniche øverst i tårnet.

Bag huset er der endnu en bygning opført i samme stil, hvor I får en overdækket afdeling og et stort, isoleret rum. Haven er pænt og enkelt anlagt, og det bliver skønt at nyde sommeren på den store terrasse mod syd.