Ledvænget 5, Bjergby, 9800 Hjørring

Smuk villa i attraktive Bjergby

Nu kan I få fantastiske forhold for tilværelsen i Bjergby, hvor denne indbydende trævilla venter jer. I får fornøjelsen af en flot, velindrettet bolig på 163 kvadratmeter, hvortil der hører en dobbelt garage med værksted, en stor, solrig terrasse og en velanlagt have. Nærmiljøet tilgodeser ethvert behov.

Jeres nye hjem er velplaceret på en lukket vej i et roligt kvarter. Bjergby imødekommer børnefamilien med alt fra indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og pasningstilbud, og børnene kan også nemt cykle eller gå til Hjørring Nordvestskole Bjergby. I kan ydermere se frem til pragtfulde naturområder i og udenfor byen, og der er ligeledes kort afstand til vandet og badestrandene på nordkysten. Endelig når I hurtigt Hjørring eller Hirtshals i bil.

Ejendommen fra 2006 fremtræder utroligt velholdt med nymalet træfacade og hvide sprossevinduer. Inden døre fortsætter det indbydende interiør med moderne elementer, der får selskab af dejlige lysindfald. Boligen er opdateret stedvist i 2021-2022, heriblandt er der malet, og gulve på overeetagen er blevet slebet, ligesom køkkenet er tilført nye hvidevarer.

Køkken-alrummet udgør boligens primære samlingssted, hvor et nydeligt køkken med hvide, udskårne fronter gør sig bemærket, og hertil hører et praktisk viktualierum. Stuen breder sig i forlængelse, og det åbne rumforløb forøger følelsen af et forenet, fremkommeligt miljø. Bemærk også de smukke, lyse gulve.

Stueetagen råder endvidere over et badeværelse og et bryggers, mens førstesalen er allokeret til sovesektion, hvor hele fem rummelige værelser tager imod jer. Heroppe tilgås også et badeværelse med kar.

Udelivet er sikret på terrassen, hvor I får rum til møblement og planteliv, og med en vestvendt placering er der garanti for solrige stunder. I haven ses også enkelte træer og buske, og hele herligheden er lukket af hæk.