Diget 4, Vennebjerg, 9800 Hjørring

Velholdt villa med udsigt til åbne marker nær Lønstrup

Søger I en velindrettet bolig i grønne omgivelser? Så skal I vende blikket mod denne villa nær Lønstrup. Her venter tre værelser og en stue, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Ejendommen kan evt. bruges som et alternativt til en fritidsbolig. Endelig kan I glæde jer til en tryg placering på lukket vej og en flot udsigt til åbne marker.

Boligens hjerterum er den vinkelstue, som fremtræder let og indbydende med velplacerede vinduer, som både sikrer et skønt lysindfald og giver en smuk udsigt til markerne. Tilmed er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude.

Køkkenet har en praktisk spisekrog og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. I de tre værelser kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et gæstetoilet og et badeværelse med både bruseniche og badekar. Boligens afrundes med et bryggers, der har gulvvarme ligesom badeværelset og gæstetoilettet.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have, som bliver det naturlige samlingspunkt i sommerhalvåret. Her er et drivhus, en græsplæne til leg og to terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel. Til boligen hører også en carport som er lukket i tre sider og en garage med værksted. Som bonus understreges den naturskønne beliggenhed af udsigten til åbne vidder.

Her er I omgivet af smuk natur, og samtidig finder I hverdagens gøremål inden for overskuelig rækkevidde. Der er gåafstand til bussen og legepladsen, mens Vennebjerg Golf, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter findes inden for fem kilometer. Afslutningsvis tager det kun fem minutter at køre til den lækre strand ved Lønstrup, mens turen til Hjørring kan klares på ti minutter.