Camillo Bruuns Vej 1, 9800 Hjørring

Flot og indflytningsklar familievilla i Hjørring

På Camillo Bruuns Vej 1 i Hjørring møder I denne nydelige og særdeles velholdte villa, hvor børnefamilien kan få masser af albuerum med ikke færre end seks værelser og store, lyse opholdsrum. Den centrale beliggenhed er ligeledes god med korte afstande til hverdagens gøremål.

I bosætter jer på en attraktiv adresse, og herfra kan I inden for en radius af bare omtrent en kilometer nå alt det, I måtte få brug for. Det gælder blandt andet skole, Hjørrings hyggelige bymidte med specialbutikker samt et bredt udvalg af dagligvarebutikker. Alskens fritidsaktiviteter er også let tilgængelige, ligesom I er placeret hensigtsmæssigt i forhold til toget med nem adgang til trinbrættet ved Hjørring Øst.

Villaen fremstår med et skarpt og nydeligt udtryk. I 2010 blev den oprindelige etplansvilla ombygget og gennemgribende istandsat, hvorved resultatet i dag er en stor villa på 208 kvadratmeter i halvandet plan, som er perfekt til den pladskrævende børnefamilie.

Inden døre møder I en lys og indbydende bolig, der i stueplan udfolder sig omkring det nydelige køkken-alrum. Køkkenet er gjort i et stilrent design med hvide fronter, og i den tilstødende stue er der masser af plads til at arrangere en hyggelig stue. Etagen består endvidere af to værelser, et badeværelse og et bryggers, mens I på førstesalen tilgodeses af endnu en stue samt fire værelser og et badeværelse.

Haven er anlagt med en enkel beplantning, så den er nem at passe, og på den sydvendte side af huset ses en solrig fliseterrasse. På matriklen står også et drivhus og nyplantede æbletræer, ligesom I har fornøjelsen af en carport fra 2018 og et pænt udhus fra 2019. Det indeholder både redskabsskur og værksted.

Er det et sted, hvor I kan få jeres ønsker opfyldt? Så ring og bestil en fremvisning allerede i dag.