Niels Winthers Vej 36, 9800 Hjørring

Eftertragtet og nyistandsat rækkehus - Mulighed for hurtig overtagelse!

Velindrettet og nyistandsat rækkehus med central beliggenhed i roligt område nær alle hverdagens fornødenheder i form af skole , indkøb, børnepasning og fritidsfaciliteter for hele familien.

Rækkehuset har i 2021 gennemgået en omfattende renovering, hvor sælger har istandsat boligen med nyt køkken, 2 badeværelser, gulve, troldtektlofter med spots, el, rør og kloak.

Boligen er opført i 3 plan og fremtræder velindrettet uden spildplads. Boligkvadratmeterne fordeler sig over 82 kvm fordelt på stueplan og 1. sal. Dertil kan ligges en nyrenoveret kælder på 41 kvm, som kan anvendes på samme niveau som den øvrige bolig.

Boligen er i stueplan indrettet med entré, spisekøkken i flot stil og en fin stue. På 1. salen findes nyt, pænt badeværelse, to rummelige værelser samt soveværelse.
Kælderen er højloftet og fint anvendelig, og man har derfor med kælderplan hele 123 kvm under tag. Her findes baggang, et stort disponibelt rum, som fint kan bruges til kontor, gæsterum, hobbyrum el. lign. samt endnu et nyrenoveret badeværelse med bruseniche.

Fra stuen er der udgang til vestvendt have via en ny trappe i træ og foran boligen er der ny flisebelægning og et areal med grå granitskærver til parkering af bilen.

Boligen er særdeles velegnet til den lille familie, et par eller en enlig med hjemmeboende børn. Boligen er ligeledes populær til udlejning grundet rummeligheden og den centrale beliggenhed.