Tørholmsvej 106, 9800 Hjørring

Spændende etplansvilla med mange muligheder

Nær centrum i Hjørring ligger denne etplansvilla, hvor I nu får chancen for at skabe jeres drømmehjem. En del af huset har tidligere været brugt til erhverv, hvilket er muligt at ansøge om igen, hvis det er en del af jeres planer. Boligens 162 kvadratmeter fordeler sig dermed på nuværende tidspunkt over en stor stue, et køkken, tre værelser, et badeværelse og et todelt multirum. Dertil kommer en skøn have med gode udhuse og to terrasser.

Fra jeres kommende hjem er der ikke langt til alle dagligdagens behov, så I kan se frem til en let hverdag. Inden for en radius af halvanden kilometer finder I både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal, svømmehal og apotek. Derudover tager det blot ti minutter på cykel til Hjørring Station og den hyggelige gågade med et godt udvalg af butikker.

Villaen er opført i 1961 og præsenterer sig udefra med en gul murstensfacade. For enden af indkørslen får I en muret garage.

Indenfor centrerer hjemmet sig om den anseelige stue med et gennemgående lysindfald fra de brede vinduespartier. Her kan I samle familien i den bløde sofasektion og rundt om langbordet i spiseafdelingen. Tilstødende ligger køkkenet, som er pænt udført med hvide, udskårne fronter, mens ovnen er placeret i en behagelig arbejdshøjde.

Videre venter jer tre værelser, og i gangarealerne er der indbyggede skabsløsninger til opbevaring. Badeværelset er forsynet med en bruseniche, og til slut får I det store multirum, hvor I enten kan inddrage kvadratmeterne til erhverv eller bolig med eksempelvis flere værelser.

Om sommeren kan I rykke udenfor i haven, som er anlagt med en græsplæne omkranset af høje træer og buske. Herude får I også to gode udhuse, og så indbyder terrasserne til afslappende stunder i fritiden.